Voor het goed onderhouden van uw wagen is het noodzakelijk dat na verloop van tijd of na een bepaald aantal kilometers een grote of kleine onderhoudsbeurt gedaan wordt. Elke auto heeft zijn eigen tijds- of kilometer interval voor deze onderhoudsbeurten. De meeste personenwagens hebben een  onderhoudsboekje waarin de onderhoudsbeurten worden bijgehouden en waarin de datum of kilometerstand voor de volgende beurt genoteerd wordt. Naast dit onderhoudsboekje hebben vele moderne auto's ook een elektronisch signaal in het dashboard dat aangeeft dat het tijd is voor onderhoud.

Grote Beurt

De Grote Beurt is de grote controle en onderhoudsbeurt van u auto. Naast controle van alle APK-punten en meer worden bij een standaard grote beurt wordt o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
- Bougies vervangen (mits aanwezig);
- Vernieuwen oliefilter;
- Vernieuwen luchtfilter;
- Vernieuwen brandstoffilter;
- Vernieuwen interieurfilter (mits aanwezig);
- Olie verversen;
- Schoonmaken remmen;
- Bandenspanning controle;

Wanneer tijdens het controleren van uw auto wordt geconstateerd dat er gebreken zijn, kan Kroonband deze gebreken in vele gevallen dezelfde dag repareren. Kleine gebreken worden direct gerepareerd. Reparaties van grotere omvang worden pas uitgevoerd, nadat er overleg is gepleegd met u als klant. Wij verzoeken u daarom om bereikbaar te zijn. Wanneer u vooraf heeft aangegeven gebreken te repareren, zal dit direct gebeuren.

APK-Keuring is bij een Grote beurt Gratis!

Kleine beurt

De kleine beurt is de kleine controlebeurt van uw auto. Gecontroleerd worden o.a. de bandenspanning, buitenlichten en alle vloeistoffen. Standaard bij deze beurt is verder o.a.:
- Het bijvullen van de autovloeistoffen (indien nodig);
- Olie verversen;
- Vernieuwen oliefilter;
Ook bij de kleine beurt worden kleine gebreken direct gerepareerd. Bij grote gebreken zal er eerst overleg gepleegd worden. De kleine beurt wordt vaak in combinatie met APK gedaan.

Contact     Route     Leveringsvoorwaarden