Tubeless reparatie

Wanneer een band lek is vanwege een spijker of soortgelijk voorwerp in het loopvlak, is het aanbrengen van een Tubeless reparatie prop de methode om de band vakkundig en snel te repareren. Deze methode wordt meestal omschreven als het "prop schieten" in de band. Kroonband doet dit snel en vakkundig. Klaar terwijl u wacht!

Reparatie met vloeibaar rubber.

Uw band kan ook lucht verliezen wanneer door vuil of roestvorming lucht kan ontsnappen bij de aansluiting van de band op de velg. In deze gevallen is het goed schoonmaken van de rand en het opvullen van de oneffenheden met vloeibaar rubber de oplossing voor dit probleem. Het speciale rubbermengsel vormt al het ware een "vloeibare binnenband" bij de aansluiting van de band, waardoor luchtverlies niet meer mogelijk is.

Reparatie tubeless ventiel

Een andere mogelijkheid voor uw band om lucht te verliezen is wanneer het tubeless ventiel lekt. Dit kan optreden bij beschadiging door het rijden langs stoepranden, of door uitdroging van het rubber. In deze gevallen kan Kroonband uw ventiel vakkundig vervangen, waarbij deze vorm van luchtverlies verholpen wordt.

Contact     Route     Leveringsvoorwaarden