Kroonband repareert auto's en bestelwagens van alle merken. Reparaties als schokbrekers vervangen, reparatie van het remsysteem en stuursysteem, uitlaatreparatie, benzinetank vervangen en vele andere autoreparaties kan kroonband tegen scherpe prijzen voor u uitvoeren. Voor een overzicht van al onze werkzaamheden zie onder de knop "Index".

Offerte voor reparatie
Voor het maken van een offerte voor een reparatie kunt u bellen of mailen. Om de offerte zo nauwkeurig mogelijk te kunnen maken vragen wij u om het het kentekennummer van uw auto door te geven.

Uitlaatreparatie
Betaal nooit meer dan nodig is! De meeste moderne uitlaten bestaan uit verschillende afzonderlijk te vervangen onderdelen. Vaak is slechts één bepaald onderdeel kapot en kunnen de andere onderdelen nog geruime tijd mee. Bij een uitlaatreparatie kijken we daarom eerst welk onderdeel kapot is, overleggen met u de kosten en gaan daarna dit onderdeel vervangen.

Remservice
Het vernieuwen van remschijven, remblokken, remtangen, handrem-reparaties en gerelateerde reparaties zijn bij kroonband mogelijk.

Distributieriemen
Ook distributieriemen vervangen doet Kroonband tegen de scherpste prijzen. Bij het vervangen van een distributieriem dienen ook vaak de bijbehorende span- en looprollen vervangen te worden. Bij bepaalde auto's is het ook aan te raden tegelijkertijd de waterpomp te vervangen, omdat deze ook door de distributieriem wordt aangedreven. Bij een offerte wordt altijd gekeken welke onderdelen noodzakelijk zijn voor uw specifieke auto. Op de offerte zult u de verschillende onderdelen gespecificeerd terugvinden.

Contact     Route     Leveringsvoorwaarden